nyitva tartás:
Hétköznap 7-16-ig
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva
»Főoldal   »Cégünkről   »Kapcsolat    »Mobilgarázs   » Mobil konténer   »Trapézlemez   » Cserépmintás Trapézlemez   » Tájékoztató
Szendvicspanelek
Szelemenek
Trapézlemez
Trapézlemez fajtái
Csarnok csarnokváz kivitelezés
Mobilgarázs
Garázskapuk
Trapézlemez - általános információk 
A Használatával olyan egyedi terveket valósíthatunk meg, melyek megtörik a hagyományos homlokzati és tetőfedési teknikákat. A trapézlemezek népszerűsége töretlen az építészek körében,legyen szó családiház, sorház vagy ipari épületek létesítéséről. A lemezvstagságok közötti széles választéknak ( 0,5 - 125 mm ) és a gazdag színskálának köszönhetően lehetőségeink korlátlanok a trapézlemez használata során.

Trapézlemezeinkegyik lényeges tulajdonsága, hog merev és nagy az ellenállóképessége, ami a trapézlemez profil magasságnak köszönhető. Kicsi és közepes épületekhez a következő típusokat ajánljuk: T5-trapézlemez, T8-trapézlemez, T13-trapézlemez, T20-trapézlemez, T38-trapézlemez, T40-trapézlemez, T50-trapézlemez, T75-trapézlemez és T137-trapézlemez,T153-trapézlemez . Nagyobb objektumokhoz, illetve csarnokokhoz a T90 és a T135 lemezeket javasoljuk.
- egyszerű egyedi forma
- eredeti konstrukció
- a trapézlemez profilmagasságának széles választéka

- T5-trapézlemez
- T8-trapézlemez
- T13-trapézlemez
- T20-trapézlemez
- T38-trapézlemez
- T40-trapézlemez
- T50-trapézlemez
- T75-trapézlemez
- T137-trapézlemez
- T153-trapézlemezCserepeslemezek többnyire lakóépületek, templomok és középületek tetőfedésére használunk. Termékeink: DIAMENTplus, JOKER és KINGAS klasszikus formát követnek összhangot teremtve ezzel a hagyományos és a modern formavilág között. A cserépmintás lemezek egyre népszerűbbek az építkezések és felújítási munkálatok során. Teljesen automatizált gyártási technológiáklehetővé tesz a cserépmintás lemezek vágását bármilyen méretben. Így képesek vagyunk helytállni a legnehezebb megrendelések esetén is,ügyelve a képződő hulladék mennyiségére is. Cserepeslemezeinket többféle színben is kínáljuk: poliészter bevonattal PLADUR MAT ThyssenKrupp vagy alumínium. Lemezeken túl, a legjobb minőséget a komplett kiegészítő elemek,tömítések és rögzítések garantálják. A cserepeslemez hatalmas előnye a könnyű súlya:4,5kg/m2, vagyis közel tízster könnyebb , mint egy hagyományos kerámia cserép. Így a könnyű tető nem terheli le túlságosan sem a szerkezetet sem pedig az egész épületet.


-
-
-
-
-
Hit Counter
telefon: +36 52/ 405-744 | fax: +36 70/ 946-6111 | e-mail: civispanelkft@gmail.com
2005-2009 © Cívis Panel Plusz Kft. Debrecen, Powered by WebDeb @ 2010
Tárhely: Tárhely.Eu
Mobilgarázs | Skidsteereurope.eu