Szendvicspanel

PIR TETŐPANEL

PIR – poliizocianurát 

A PIR hab alapanyagainak összetétele, sajátos, zárt cellás kémiai szerkezete, az egyik legjobb hőszigetelővé teszi valamennyi ismert építőanyag közül, miközben megfelelő tűzállóságot biztosít. Nyílt láng hatására egy fekete oxid réteg képződik a habon, ami elzárja a belső részeket az oxigéntől, akadályozva ezzel az égést.
A panelek maganyagaként, a PIR hab felelős a két fegyverzet között a nyírófeszültség továbbítására. Sűrűsége:36-41 kg/m3 között. λ = 0,021 W/mK

A PIR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező építőelemek. Kiváló hőszigetelő képességgel és kiemelkedő tűzállósággal rendelkezik. Acél fegyverzetek  hosszú élettartamot biztosítanak a paneleknek. A tetőpanelek alsó fegyverzetének nútos kialakítása rendkívül pontos és szoros csatlakozást biztosít. Alkalmazását bármilyen szerelt, magastető szerkezet építéséhez ajánljuk. Minimális tetőhajlásszög: 5° (8%). Alátámasztási igénye: Statikai méretezés alapján.


PIR  LÁTSZÓ CSAVAROZÁSÚ OLDALPANEL

A PIR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező építőelemek.  Kiváló hőszigetelő képességgel és kiemelkedő tűzállósággal rendelkezik. Acél fegyverzetek  hosszú élettartamot biztosítanak a paneleknek. A látszó rögzítésű oldafal panelek fegyverzete szimetrikus, núttal kiképzett csatlakozású. Alkalmazása: szerelt szerkezet homlokzati és belső térelválasztó fal kialakításához, függőlegesen vagy akár vízszintesen beépítve. Vízszintes szerelésnél, látszó rögzítésű panelek használatát ajánljuk.


PIR  REJTETT CSAVAROZÁSÚ OLDALPANEL

A PIR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező építőelemek. Kiváló hőszigetelő képességgel és kiemelkedő tűzállósággal rendelkezik. Acél fegyverzetek  hosszú élettartamot biztosítanak a paneleknek.  A rejtett rögzítésű oldafal panelek fegyverzete asszimetrikus. Ez biztosítja a csavarfejek eltakarását a csatlakozó nútoknál. Alkalmazása: szerelt szerkezet homlokzati és belső térelválasztó fal kialakításához. A rögzítőelemek elrej-téséhez célszerű a panelek állítva (függőlegesen) a tartószerkezethez szerelni.


PUR TETŐPANEL

A PUR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező, rendkívül jó hőszigetelő képeséggel rendelkező építőelemek. Acél fegyverzetek  hosszú élettartamot biztosít a paneleknek. A tetőpanelek alsó fegyverzetének nútos kialakítása rendkívül pontos és szoros csatlakozást biztosít.Alkalmazását  szerelt, magastető szerkezet építéséhez ajánljuk. Betervezésénél figyeljen a PUR hab korlátozott tűzállóságára. Minimális tetőhajlásszög: 5° (8%). Alátámasztási igénye: Statikai méretezés alapján.


PUR  LÁTSZÓ CSAVAROZÁSÚ OLDALPANEL

A PUR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező, rendkívül jó hőszigetelő képeségű építőelemek. Acél fegyverzetek  hosszú élettartamot biztosítanak a paneleknek. A látszó rögzítésű oldafal panelek fegyverzete szimetrikus, núttal kiképzett csatlakozású. Alkalmazása: szerelt szerkezet homlokzati és belső térelválasztó falak kialakításához,függőlegesen vagy akár vízszintesen beépítve.  Vízszintes szerelésnél, látszó rögzítésű panelek használatát ajánljuk. Betervezésénél figyeljen a PUR hab korlátozott tűzállóságára.


PUR  REJTETT CSAVAROZÁSÚ OLDALPANEL

A PUR maggal ellátott szendvicspanelek gyorsan és hőhídmentesen szerelhető, kis önsúllyal rendelkező, rendkívül jó hőszigetelő képeségű építőelemek.  Acél fegyverzetekkel  hosszú élettartamot biztosítanak a paneleknek. A rejtett rögzítésű oldafal panelek fegyverzete asszimetrikus. Ez biztosítja a csavarfejek eltakarását a csatlakozó nútoknál. Alkalmazása: szerelt szerkezet homlokzati és belső térelválasztó fal kialakításához. A rögzítőelemek elrejtéséhez célszerű a panelek állítva (függőlegesen) a tartószerkezethez szerelni. Betervezésénél figyeljen a PUR hab korlátozott tűzállóságára.